Ivan Stanković

Osnovne studije završio je na beogradskom Ekonomskom fakultetu, a postdiplomske na Fakultetu dramskih umjetnosti.

U reklamnom biznisu je od 1979., a od 1990. je osnivač i partner u agenciji Saatchi & Saatchi koja otvara filijale u Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji.

Vlastitu komunikacijsku grupu koju čine dvije agencije: medijska - Media S SMVG i reklamna – Communis DDB osniva 2002.

Smatra se začetnikom novog pristupa u radu sa multinacionalnim klijentima u svim ovim zemljama, kao i modernog pristupa i uvođenja svjetskog knowhow u planiranju i korištenju medija. Predavač je na brojnim konferencijama u svijetu, uključujući i Globalnu školu za top managere u reklamnim agencijama. Njegove agencije su osvojile brojne domaće i inozemne nagrade, a on osobno dobitnik je više priznanja. Nagradu za životno djelo i Grand Slam za ukupan stvaralački opus dobio je 2010. i 2011.

Objavio je nekoliko stotina članaka iz područja struke u raznim medijima, a 2011. napisao je knjigu “Osnovi kakodalogije”, koja predstavlja interesantno svjedočanstvo o stvaranju suvremenog reklamnog tržišta na prostorima bivše Jugoslavije. Knjiga je od strane stručne javnosti proglašena za najbolju knjigu iz Svijeta marketinga 2011.

Ivan Stanković

PRIJAVI SE

EARLY PRIJAVA

do 20.08. | ISTEKLO

99 KM / 55 €

REGULAR PRIJAVA

od 21.08. do 05.09.

190 KM / 99 €

STUDENTSKA PRIJAVA

ograničeno 15 karata | KVOTA ISPUNJENA

35 KM / 20 €

* U cijenu kotizacije uključeno: ulaznica za oba dana, parking, zakuska, osvježenja i materijali konferencije.


PREDAVAČI


KONTAKT

Udruženje za promociju i razvoj kreativne industrije "Poligon"

Lokacija