ALMIR FLISAR

PREDAVAČI 2018.

ALMIR FLISAR

ALMIR FLISAR

Almir Flisar, kreator koncepta DreamEthic Change, je doktor medicine sa dugogodišnjim iskustvom na području integriranog komuniciranja. Svoj put je zacrtao u smjeru kataliziranja održivog razvoja na nivou pojedinca, tvrtke i društva, kroz jačanje kreativnosti i temeljnih vrijednosti, razvoja voditeljstva, organizacijsku transformaciju, evoluciju komuniciranja i metamorfozu brendova.

Vjeruje da holistički pristup koju uključuje dijalog, suradnju, maštu i igru, prožet s paradigmama i metaforama koje proizilaze iz znanosti, umjetnosti i filozofije, mogu prouzrokovati odlučujući preskok u kreativno i etično društvo, sposobno generiranja dugoročno stabilne budućnosti za čovječanstvo i planet u cjelini.

Svježe poglede na kreativnost, inovativnost, empatiju i održivi razvoj redovno predstavlja na različitim konferencijama te u obrazovnim institucijama i tvrtkama širom Adriatic regije.

Njegovo predavanje "Znanozofija kreatinovativnosti"predstavlja spoj najnovijih saznanja na području neuroznanosti, genetike, razvojne psihologije te drugih srodnih znanosti s filozofijom, a u kontekstu činjenice, da kreativnost nije rezervirana samo za malu grupu »izabranih« nego je prisutna u svakom ljudskom biću i samo je treba znati izvući na površinu, te konstantno brusiti, da zasije u punom sjaju.