IGOR MLADINOVIĆ

PREDAVAČI 2019.

IGOR MLADINOVIĆ

IGOR MLADINOVIĆ

Ime i prezime: Igor Mladinović
Kompanija: Imago Ogilvy
Pozicija: Glavni kreativni direktor
Iskustvo: 15 godina

Kratka biografija:
Upisao sam 1. gimnaziju jer nisam točno znao što bih radio u životu. Zatim sam upisao Fakultet strojarstva i brodogradnje jer ni dalje nisam točno znao što bih radio u životu.
Nakon diplome na Fakultetu strojarstva i brodogradnje sam točno znao što nikad ne želim raditi u životu. Čim sam se zaposlio u reklamnoj agenciji kao copywriter, konačno sam shvatio što želim raditi jako dugo u životu. I to radim već 15ak godina. U tom periodu sam bio član brojnih domaćih i svjetskih žirija te sa svojim timom osvojio više-manje sve bitne svjetske nagrade u oglašavanju, uključujući kanskog Lava, Epicu, Clio, Eurobest…

Naziv predavanja: Kreativnost nema cijene
Kratki opis predavanja:
Zašto se kreativnost novcem može platiti, ali se novcem ne može stvoriti. Zašto često najbolje ideje nastaju uz najmanje novaca? Zašto su mala ‘siromašna’ tržišta prilika, a ne otegotna okolnost? Zašto se ne bismo trebali praviti Englezi, Amerikanci, Švedjani, nego biti Balkanci, ono što jesmo… Sve to uz par slajdova, malo riječi i puno primjera.

Naša pitanja:

  1. Kada me neko prvi put upozna, prvo će uočiti... Stvarno ne znam, nikad se još nisam upoznavao sam sa sobom.
  2. Biti hrabar znači… Imati snage odlučiti da tijelo slijedi snove.
  3. Kada sanjam, najčešće je to… Nešto čega se ujutro ne sjećam.
  4. Bogatstvo je za mene… Otkriti ono u čemu si najbolji i to raditi u životu.
  5. Od svih ljudi na planeti, tri osobe koje želim pozvati na večeru su... Nikad nisam imao nekih uzora niti idola pa bi to i dalje bile osobe koje i obično večeraju sa mnom.