Vesna Beganović

Poduzetnica, expert za izgradnju brendova, inovativni i kreativni lider, investitor. Majka troje djece, supruga kreativca filmmaker-a i muzičara. Rally vozač i Ambasador UNICEF-a. Osnivač i jedna od vlasnika Via Media BiH i UAE, partner medijske agencije Reach članice Omnicom Media Group, partner Aylo Information Technology and Consulting. Predsjednica Upravnog odbora Branding konferencije, zavničnog partenra Cannes Lions BiH.

Njena agnecija je ponosni vlasnik velikog broja nagrada od kojih Prvog Zlatnog Semplera za BIH, a 2016- te godine b-raport je proglasio najboljom agencijom Bosne i Hercegovine.

Preko 25 godina iskustva u marketingu, komunikacijama i medijima. Sa dokazanim rezultatima vođenja agencije, kampanja, regionalnih i globalnih timova i razvoju inovativnih projekata. Bogato iskustvo u poslovnoj zajednici, vladinim institucijama i ambasadama, međunarodnim organizacijama i NGO.

Njena strast su inovacije, tehnologija, brendiranje i transformacija poslovanja, uloga tehnologije u brend komunikaciji. Trenutni fokus je na razvoju novih tržišta, ekonomije zasnovane na znanju, povezivanju kompanija koje mogu doprinijeti društveno-ekonomskom razvoju u regionu Jugoistočne Evrope i na Bliskom Istoku.

Članica je AmCham-a, Foreign Investors Council, Superbrand-a, Dialogue International, Internationa Advertising Agency. Osnivač Udruženja žena preduzetnica ONE. Član Upravnog odbora PIXEL Udruženja za umjetnost i vizualne komunikacije.

Želi aerodom u Bihaću. Sanja da odigra značajnu ulogu u turističkom, ekonomskom i edukativnom razvoju bihaćke regije. Vjeruje da sve je moguće!

Vesna Beganović

PRIJAVI SE

EARLY PRIJAVA

do 20.08. | ISTEKLO

99 KM / 55 €

REGULAR PRIJAVA

od 21.08. do 05.09.

190 KM / 99 €

STUDENTSKA PRIJAVA

ograničeno 15 karata | KVOTA ISPUNJENA

35 KM / 20 €

* U cijenu kotizacije uključeno: ulaznica za oba dana, parking, zakuska, osvježenja i materijali konferencije.


PREDAVAČI


KONTAKT

Udruženje za promociju i razvoj kreativne industrije "Poligon"

Lokacija